Limba română, întrebare adresată de daria5789, 8 ani în urmă

6 Ești de acord cu ideea că fetele și băieții sunt ,,specii diferite, definitiv vrăjmaşe"? Explica.
7 Ce părere ai despre faptul că la unele jocuri copiii trișează? Povestitoarea numește acest lucru
pe rupte și pe față". Ești de acord cu acest punct de vedere? Susține-ți opinia pe baza unor
experiența proprie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de amidreaming
13

6. Nu,nu sunt de acord cu faptul că îi strigă sub forma de "specii". Da, sunt diferiți,dar nu să îi strige sub forma de "specii", ca pe animale.

7. Nu sunt de acord cu faptul că numește acest lucru "furt",pentru că nu e niciun furt. Nu am nici o părere prea bună despre faptul că unii copii trișează. Dacă nu vor să se joace cinstit,să nu se mai joace. (în continuare scrii tu o experiență în care te jucai ceva cu alți copii și unul dintre ei a trișat. dacă nu ai o asemenea experiență,poți să scrii, dacă vrei, așa: nu am așa fel de experiențe pentru că eu nu mă joc cu copii care trișează.)

sper că te-am ajutat!

(am avut și eu exercițiile:>)


amidreaming: Ce profesoară ai la română?
daria5789: Nu stiu cum o cheama dar e cam grasa
annalusaburs8: MULȚUMESC!!
amidreaming: cu placere!!!
tibi1271: vai de mine nemultumitul naibii uite sunt nemultumit ca esti nemultumit
amidreaming: um, domnule scuzați-mă,dar acesta este opinia mea. aș vrea să nu mai vorbiți chiar așa de vulgar, mai sunt și minori aici. mai ales că dvs. puteți să scrieți orice. și nu este faptul că sunt nemulțumit/ă,doar nu sunt de acord. vă mulțumesc pentru înțelegere.
tibi1271: ma deci omule ca esti om nu esti "specie" ca te deranjeaza, eu nu inteleg asta. Dvs ati scris ca nu sunteti de acord cu acel "furt", acela este un furt te pacalesti pe tine insuti, este ca si cum ati zic ca la yeste pa scoala nu este un furt
amidreaming: Domnule,acesta este părerea mea și opinia mea. Dacă nu vreți să acceptați acest lucru,vă rog să găsiți un alt răspuns. Și aș dori să nu mă mai strigați "omule". Da,sunt om,dar am și eu un nume. - Cu respect, Yukiō
Alte întrebări interesante