6k+42=6×(k+...)
6 factor comun. completează
sper să fie bine că daca nu e atunci nu mai scrie la văjeala
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
6*(k + 7)
Din primul termen îl dai factor comun pe 6 și rămâne k, iar din al doilea toto pe 6 și rămâne 42 : 6 = 7
Răspuns de
1
Răspuns:
6k+42=6×(k+42/6)
6k+42=6×(k+7)
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă