Limba română, întrebare adresată de lupulacramioaraemanu, 8 ani în urmă

8.Alcătuiește o compunere de 10 rânduri în care să povestesti o întămplare petrcută toamna.in compunerea ta va trebui să descrii evenimentele care se produc toamna (pleacă păsarile, culegem strugurii, frunzele cad...) care se petrec toamna, să descrii o întâmplare interesantă cu un personaj fantastic respectând părţile compunerii (INTRODUCERE, CUPRINS ŞI ÎNCHEIERE ) şi semnele de punctuație.
dau 50 de puncte,coroana,inima si 5 stele.
Va rog este urgent ❤❤❤❤​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alradikarina
7

Răspuns:

Buna!

Dimineața,când m am trezit,era 1 septembrie.M am dat jos din pat și m am îmbrăcat sa ies afara ca să ma pot juca cu frunzele.Afara,păsările plecau spre tarile calde,copacii deja rămâneau goi,fără nici o frunza...Vântul bătea,era foarte rece afara,asa ca am plecat în casa ca să ma pot îmbracă mai gros.Am chemat o și pe prietena mea Alexandra,care a fost foarte incantata de invitația mea de a ieși împreună afara.

Am mers în parc,unde ne am întâlnit su cu Radu,Maria și Ana.Ne am decis sa mergem sa adunam frunzele,pentru a face planșe drăguțe și a le arata clasei.Fiecare a avut câte o plansa colorata și plina cu frunze.

Se făcuse deja seara,în drum spre casa,am găsit multe castane,asa ca le am adunat și i le am arătat mameiA fost o zi superba!


lupulacramioaraemanu: ms mult
lupulacramioaraemanu: vrei coroana
lupulacramioaraemanu: ???????
lupulacramioaraemanu: unde este culegen struguri??????
alradikarina: bună!Scz ca îți răspund acum,dar nu am văzut!Da,vreau coroana
adelinebadea4: Mersi
Alte întrebări interesante