Limba română, întrebare adresată de miamiha63, 7 ani în urmă

8 Crezi că un erou dintr-o carte poate deveni un model pentru cei care o citesc? Motivează-ți răspunsul, în 50- 90 de cuvinte, valorificând unul dintre textul 2​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
4

Răspuns:

Buna! Sa vedem si aici:

Atunci cand esti captivat de actiunea unui roman sau personajul central al acestuia, bineinteles ca participi activ, identificandu-te cu acesta in intreg romanul, fiind interesat de evolutia acestuia, de reusita sau neresusita lui. Pentru un adult, a deveni un model ca eroul dintr-un roman este putin probabil! ( aceasta datorita varstei, educatiei, sentimentelor, perceperii realitatii).

In schimb, pentru un adolescent, acest lucru este posibil, dar eroul ar trebui sa corespunda perfect tiparului creat de el, droarece realitatea nu corespunde fictiunii!


miamiha63: nu știu cum sa zic
Komisarul: vei invata cautand singura! nu astepta .ereu de la altcineva! sunt convinsa ca vei reusi, uitandu-te la cele 2 raspunsuri primite deja. succes!
miamiha63: pot sa scriu ,un exemplu în acest sens este Matt care devine un erou datorita lui Stick care îl antrenează sa devina un adevărat luptător și asa a ajuns Daredevil
Komisarul: ok!
miamiha63: este bine?
Komisarul: da
Canaleto2022: Komisarul
Canaleto2022: Mă ajutați
Canaleto2022: Vă rog frumos.
Komisarul: ti-am raspuns deja!
Alte întrebări interesante