Limba română, întrebare adresată de sc5983067, 7 ani în urmă

Scrie un text narativ, de minimum 200-300 de cuvinte, în care să surprinzi rolul jocului în dezvoltarea relației prietenie, de solidaritate.
Am nevoie urgenttttt!!
Ofer coroana și o sută de puncte!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alessia1
1

Răspuns:

Era o zi caldă de vară și grupul de prieteni se întâlnise la parc pentru a se juca. Erau toți nerăbdători să înceapă jocul și să se distreze împreună. Au început cu un joc simplu de frisbee, dar au decis să încerce ceva mai provocator și să joace o partidă de volei.

La început, jocul a fost mai mult despre competiție și fiecare dorea să câștige. Dar pe parcurs, ceva s-a schimbat. Oamenii au început să lucreze împreună, să se ajute unii pe alții și să se bucure de joc împreună. Au început să se cunoască mai bine și să se înțeleagă mai bine, iar acest lucru a dus la o creștere a solidarității dintre ei.

Odată ce jocul s-a terminat, au rămas acolo, să mai povestească și să mai râdă împreună. Era evident că legătura lor s-a întărit prin intermediul jocului și că relația lor de prietenie a crescut.

Acest joc le-a arătat fiecăruia cât de important este să lucreze împreună și să se ajute unii pe alții. Au învățat să se respecte și să se aprecieze unii pe alții, indiferent de rezultatul jocului. Și, cel mai important, au învățat că jocul nu este doar despre câștig sau pierdere, ci despre a petrece timp împreună și a crea amintiri de neuitat.

Această experiență le-a arătat că jocul poate fi un mijloc puternic pentru a construi și întări relațiile de prietenie și solidaritate. Și, de atunci, grupul de prieteni se întâlnește regulat la parc pentru a se juca și a se distra împreună.


sc5983067: Mulțumesc frumos!
Alte întrebări interesante