(9×99-99:9)-[(83-27:9)×10+2×35]
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
(891-11)-[(83-3)•10+70]=
880-870=
10
Răspuns de
5
(9×99-99:9)-[(83-27:9)×10+2×35]=
=(891-11)-[(83-3)×10+70)]
=880-[80×10+70]
=880-[800+70]
=880-870
=10
Sper ca e ok și ca am fost de ajutor și te rog sa îmi dai și coroana ca ma și AB la tine!
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă