(9 x 8 +13): [5 x 4: (3 + 2) + 1]
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
(9 x 8 +13): [5 x 4: (3 + 2) + 1]=
=(72+13): (5 x 4:5+1)=
=85: 5=
=17
Baftă!
Răspuns de
4
Rezolvare pas cu pas :
Mai intai rezolvi din paranteza si dupa, mergi cu fiecare calcul cu rabdare .
(9 x 8 +13): [5 x 4: (3 + 2) + 1]
( 72 + 13 ) : [ 20 : 5 + 1 ]
85 : ( 4 + 1)
85 : 5
17 ✔
Rezultatul este 17 .
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă