Limba română, întrebare adresată de lucianplaton, 8 ani în urmă

a) Ce întâmplări s-au petrecut după oprirea in parcare? Completează enunturile cu informariMai intai s-au urcat ..... Apoi, Vlad a constatat ca .... Pe urmă, mama a intorsintrebat ..... Eugen a spus ..... După aceea, mama a virat ....ma mama a intors .... si lab) care dintre momentele de mai jos consideri ca a fost cel mai tensionat? Motivează.Ingrijorati, căutau cu privirea prin toate colţurile parcăril.Au ajuns pe autostradă sub un soare timid ieşind de după nori.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mirceaprocopie07
200

Răspuns:

Mai întâi s-au urcat în mașină. Apoi Vlad a constatat că lipsește portmoneul. Pe urmă, mama a întors întrebarea, spunând-ui că el a cumpărat ultimul înghețată dar Eugen a spus că imediat ce a plătit i-a dat portmoneul. După aceea, mama a virat și a întors mașina în parcare. Îngrijorați căutau cu privirea prin toate colțurile parcării. Au ajuns pe autostradă sub soarele timid ieșind de după nori.

Eu cred că cel mai tensionat moment din acestă povestire a fost acela al constatării lipsei portmoneul, deoarece și Vlad și mama lui se gândeau cu înfrigurare unde ar putea fi portmoneul.

Explicație:


davidiraphahel66: Thanks
mirceaprocopie07: You are welcome, buddy!
Alte întrebări interesante
Matematică, 8 ani în urmă