a)
xz+xt+yz+yt stiind ca x+y=75 si z+t=68
b)xy+xt+yz+ar stiind ca x+z=45 si y+t=91
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
17
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a)E=xz+xt+yz+yt=(x+y)(z+t)
x+y=75 si z+t=68 ⇒E=75×68=5100
b)E=xy+xt+yz+zt=(x+z)(y+t)
x+z=45 si y+t=91 ⇒E=45×91=4095
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă