A5 poza e sus . Va rog
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
f(x) =-x+1/2
g(x)=x+3/2
f°f=f(-x+1/2)=-(-x+1/2)+1/2=x-1/2+1/2=x= 1f, functia identica, are ca grafic [prima bisectoare
g°g=g(x+3/2) =x+3/2+3/2=x+3 este paralela cu prima bisectoare , trece prin (0;3) si (-3;0)
f°g=f(x+3/2)=-(x+3/2)+1/2=-x-3/2+1/2=-x-1 este paralerla cu a doua bisectoarem trece prin (0;-1) si (1;0)
g°f °g=g(f°g) =g(-x-1)=-x-1+3/2= -x+1/2 este paralela cu a doua bisectoare, trece prin (0;1/2) si (1/2;0)
Anexe:
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă