Limba română, întrebare adresată de Andrei23232, 9 ani în urmă

Acum, va rog sa ma ajutati tot la o compunere in care propozitia acesta sa fie la incheiere: Copiii sunt tare bucurosi.A fost o excursie minunata .


PutereDinu: Ce clasa esti ?
Andrei23232: a 3 - a
PutereDinu: Am ghicit :)))
cojocaru11: de cite randuri trebuie sa fie compunerea
Andrei23232: daca puteti de 8 randuri
Andrei23232: :D
cojocaru11: de ce nu ti-a placut compunerea mea
Andrei23232: .........
cojocaru11: ce

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de PutereDinu
2
  E duminica. Soarele iti face din ochi chemandu-te undeva intr-o excursie. Elevii clasei a treia au hotarat sa faca o plimbare prin Padurea Paradisului. Zis si facut ! Impreuna cu invatatoare lor, elevii s-au inteles sa iasa fiecare din casa la ora 11:00. Cand s-au intalnit cu totii, zambetele elevilor ajungeau la urechi, cat de curiosi si fericiti erau. Impreuna, s-au pornit spre padure.
  Odata ajunsi in fata frumusetii, In ochii copiilor s-a deschis o usa a Raiului. Minunatiile acestei paduri, a hibnotizat copiii, atragandui inspre padure. Cu cat inaintau mai mult, cu atat mai mult se lumina privelistea. Era nemaipomenit ! Pasarele cantau ca un expert la harpa. Caprioarele isi invatau puisorii noi-nascuti sa mearga, ceea ce demonstrau o dragoste adevarata fata de parinti catre puii lor. Mirosul adulmecator al florilor nemaipomenite te adormeau pe loc. Totul era, intr-a-devar, ca intr-un paradis !
  Dar deodata, din niste tufisuri mari, au inceput sa se auda zgomote stranii. Tuturor li s-au parut ca se apropie niste lupi infometati. Elevii, au inceput sa le fie frica. O multimea de insecte fugeau de frica din acel tufis. Elevii le-au urmat. Cu totii au luat-o la fuga. 
  Cand au ajuns la marginea padurii, au observat, din departare, ca defapt, in acel tufis erau trei arici  cam maricei, care fugeau dupa insecte. Cu totii au inceput a rade, impreuna cu profesoara, si si-au continuat drumul.
  Inspre seara, a avenit timpul sa plece cu totii acasa. S-au despartit cu greu de acel Paradis. Copiii sunt foarte bucurosi. A fost o excursie minunata.
  

cojocaru11: tu de ce mi-ai sters raspunsul
cojocaru11: aaaaaa
Răspuns de crinairin
2
        La sfarsit de saptamana,copiii din clasa a treia vor pleca insotiti de doamna invatatoare intr-o excursie la Pesterea Ursului.
       Copiii sunt foarte incantati,imaginandu-si ca acolo vor vedea ursul cel mare si fioros.Ajunsi la pestera,ochisorii lor micuti cauta animalul pe care l-au visat toata noaptea.Pestera e rece,intunecoasa si adanca,iar peretii ei sunt pictati cu vanatori si ursi.Micutii privesc,dar tot cauta intrebatori ursul real.Ghidul pesterii le povesteste despre legenda ursului si de ce pestera ii poarta denumirea.Acum micutii s-au lamurit.Fiindca erau vanati,ursii se adunau in pestera si o astupau cu pietre.Doar unul a supravietuit si a ramas stapan in pestera.De atunci el umbla hoinar cautand vanatorul,iar seara se ascunde in pestera ca nimeni sa nu-l poata vedea.
      Copiii sunt tare bucurosi.A fost o excursie minunata.
Alte întrebări interesante