Limba română, întrebare adresată de ddana2418, 8 ani în urmă

adăugând detaliile din casete vei descoperi cum este viața la țară Scrie o compunere imagini cu petreceri Tanță în acest loc de în titlu potrivit format din trei cuvinte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariaanistor
7

Răspuns:

Viata la tara

Mulți dintre cei de la oraș am avut bunici la țară și am petrecut acolo copilăria sau cel puțin vacanțele școlare. Ne amintim cu drag cum puneam picioarele pe sobă, cum mâncam mămăligă în farfurie cu lapte sau cum ne piteam prin podul cu fân, îngrijorându-ne bunica. 

Poate la fel de mulți cochetăm cu mutatul la țară, cu părăsitul orașelor mari și începutul unei vieți curate, în care să ne gospodărim singuri cât mai bine, în care copiii noștri să poată trăi ceea ce pe noi ne-a format, ceea ce ne-a rămas în suflete: simplitatea, frumusețea, o altfel de bogăție, pe care nu o ai la bloc și pe care nu o poți cumpăra.

Dacă și tu ești printre cei care ar vrea să facă acest pas, îți recomand din suflet grupul de facebook Mutat la țară – viața fără ceas, unde vei găsi o mulțime de recomandări reale, din experiențele celor de la sat. Însă cu adevărat valoros este faptul că vei găsi oameni deosebiți, suflete puternice și bogate, curajoase, muncitoare, care împart din frumusețea lor nouă, celor care tânjim spre un astfel de trai.

Astăzi vă aducem aproape un sfătuitor temeinic, pe doamna Valentina Mureșan, care locuiește la sat și care mi-a atras atenția prin postările publicate. Ea ne aduce la lumină aspecte importante de care să ținem cont, atunci când vrem să facem pasul important de a părăsi orașul.


ddana2418: Mulțumesc
Alte întrebări interesante