Limba română, întrebare adresată de Sirl, 9 ani în urmă

adresati o scrisoare mamei voastre.
Imaginati-va ca nu sunteti langa ea.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
17
Sumpa mama,
Departarea existenta intre noi nu ma opreste sa te iubesc din ce in ce mai mult .In fiecare zi ma gandesc la clipa cand ne vom intalni si ne vom strange in brate , cum faceam candva.Imi lipsesti foarte mult ,sti ca tu insemni totul pentru mine,esti aerul pe care il respir, esti sensul vietii mele ,esti speranta mea,raza mea de soare,inima mea si tot ce am mai bun pe lume.
Iti scriu acum in prag de sarbatori sa-ti spun ca sunt bine ,ma straduiesc sa iau note bune la scoala ca si tu sa fi mandra de mine asa cum sunt eu de tine.Sunt sanatos si ma pregatesc sa merg la bunica .Abia astept sa mananc cozonaci dulci ,pufosi si inmiresmati.
Draga mea mamica iti doresc tot binele din lume,putere de munca si nu uita ca eu te iubesc foarte mult.
Cu stima si dragoste al tau fiu Sorin
Răspuns de crinairin
8
   Stiu ca iti este tare dor de mine,mi te imaginez intrand in camera ta,strangandu-mi poza in bratele tale calde si mangaindu-mi ursuletul de plus preferat.
   Dar,nu fi trista mama scumpa!Sufletul meu pur e in inima ta,iar gandurile mele se indreapta la orice pas spre tine.Imi esti atat de draga,iubita mama.Iti multumesc pentru fiecare privire a ta,pentru fiecare suras din viata mea,iti multumesc ca existi.Departarea de tine imi da aripi spre a ma intoarce cat mai curand.Aici in tabara ma simt minunat!Am legat prietenii noi,am cunoscut locuri si oameni minunati,si totusi,as vrea sa fiu tot langa tine.Mi-e tare dor de glasul tau blajin,de bunatatile pe care tu mi le prepari cu dragoste.
  Adorm cu tine-n gand,visez ca esti cu mine si ma trezesc tot cu tine-n gand.Cat de mult te iubesc mama!Lumina ochilor mei,nufarul meu cel frumos si cel mai valoros diamant.
  Scumpa mama,mai am patru zile de tabara si voi reveni cat de curand acasa.Pana atunci,tu,mama,gandeste-te la mine ca sunt ascuns intr-un colt al camerei si jucam  acel joc stiut numai de noi doi.
                                                   Te imbratisez,
                                                         al tau copil,...(iti scrii tu numele)
Alte întrebări interesante