ADUCETI LA FOPRMA CEA MAI SCIMPLA EXPRESIILE
E1=(3X+2)*(3X-2)-(2X+1)²-(X-3)²
SI
E2=(2A+3)*(4A-1)-2A(A+3)+(6ALA A5A -9A LA A4A):(-3A³)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
1.(3x+2)*(3x-2)-(2x+1)²-(x-3)²=9x²-6x+6x-4-(4x²-4x+1)-(x²-6x+9)
9x²-4-4x²+4x-1-x²+6x-9=9x²-4x²-x²+4x+6x-1-9-4=4x²+10x-10
9x²-4-4x²+4x-1-x²+6x-9=9x²-4x²-x²+4x+6x-1-9-4=4x²+10x-10
Alte întrebări interesante
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Fizică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Fizică,
10 ani în urmă