Aduceti la forma cea mai simpla expresia
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
blindseeker90:
ma rog la ultima este supra
Răspuns de
1
[tex]\it E(x) = \dfrac{2x^2-6x-(x+3)+6}{(x-3)^2}=\dfrac{2x^2-6x-x-3+6}{(x-3)^2}
\\\;\\ \\\;\\
\it E(x) = \dfrac{\it 2x(x-3)-x+3}{(\it x-3)^2} =\dfrac{ \it2x(x-3)-(x-3)}{\it x-3)^2}
\\\;\\ \\\;\\
\it E(x)= \dfrac{(\it x-3)(2x-1)}{(\it x-3)(x-3)} = \dfrac{\it 2x-1}{\it x-3}[/tex]
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Arte,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă