adunand descazutu si scazatorul si diferenta se obtine 2012 calculati descazutul
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
6
a= descazutul
b= scazatorul
c = diferenta
a-b = c ⇒a = b+c
a+b+c = 2012
il inlocuim pe "a"
b+c + b+c = 2012
2b+2c = 2012
2(b+c) = 2012
b+c = 1006
a+1006 = 2012
a = 1006 (descazutul)
sper ca te am ajutat
b= scazatorul
c = diferenta
a-b = c ⇒a = b+c
a+b+c = 2012
il inlocuim pe "a"
b+c + b+c = 2012
2b+2c = 2012
2(b+c) = 2012
b+c = 1006
a+1006 = 2012
a = 1006 (descazutul)
sper ca te am ajutat
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă