Limba română, întrebare adresată de vladtrufin2000, 9 ani în urmă

Ajutati-ma pls ! Am nevoie de o compunere despre importanta cunoasterii literaturii (10-15 randuri)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de piggy
1
IN OPINIA MEA, a cunoaste literatura este un lucru exterem de important pentru orice om din societatea in care traieste,si voi aduce cateva argumente in sprijinul acestei afirmatii.
In primul rand,pentru a avea un nivel mediu de cunostiinte pentru a te descurca foarte bine,de unul singur intr-un viitor apropiat ,trebuie obligatoriu sa iti cunosti propria, limba sa stii sa vorbesti corect gramatical pentru a comunica intr-o maniera superioara cu oamenii importanti ,sau mai putin importanti ,din jurul tau. 
Ceea ce consta in cunoasterea literaturii consta in invatare si imaginatie.Nu e chiar obligatorie cea invatata la scoala ,pentru a o intelege si a o aprecia,inseamna mult pentru oricine,fiindca datorita acesteia iti perfectionezi creativitatea,calitatiile,limbajul si modul de gandire.Sper ca te-au ajutat ideile mele!In caz ca nu esti de acord cu ceva o poti modifica sau dezvolta.Iti urez multa bafta!  

vladtrufin2000: Cum fac asta?
vladtrufin2000: Ca nus cum
piggy: dupa putin timp iti apare o chestie care te intreaba daca vrei sa marchezi ca cel mai inteligent pe cel care ti-a raspuns,si apesi acolo.
vladtrufin2000: Nu-mi apare
piggy: asteapta..trebuie sa apara in dreptul raspunsului meu
vladtrufin2000: Am acceptat
piggy: ok
piggy: apropo in ce cl esti?
vladtrufin2000: a 8 a
piggy: aha..
Alte întrebări interesante