Limba română, întrebare adresată de evamt, 8 ani în urmă

AJUTATI-MA VA ROG MULT!
Faceti rezumatul acestui text,mersi mult


În general, elevii doresc să se îmbrace și să schimbe cât mai mult posibil în timpul săptămânii. De asemenea, preferă să aibă haine care sunt noi și actualizate. De regulă, majoritatea elevilor preferă să poarte haine confecționate sau haine care cumpără dintr-un magazin. În zilele noastre, nu este o problemă să găsești îmbrăcămintea potrivită atunci când există o mulțime de magazine cu haine splendide pentru elevi de toate dimensiunile și formele.
   Alegerea îmbrăcămintei potrivite poate fi uneori dificilă, în special pentru adolescenți. Principalul lucru este să căutați ceva confortabil și elegant. În fiecare săptămână, magazinele vin cu multe haine și accesorii noi. De asemenea, fiecare designer de îmbrăcăminte prezintă cele mai recente modele de adolescenți din întreaga lume. Ce face ca moda să fie atât de importantă pentru adolescenți? Ei bine, vă place să vă purtați haine frumoase și să arătați bine la fel de mult ca și părinții lor. De exemplu, sunt adesea oferite tunici, pulovere, pantaloni scurți, blugi, pantaloni, fuste, cămăși bine montate cu bluze elegant, care vin în multe stiluri diferite.
   Adolescenții de azi au o gamă mai largă de haine decât oricând. Cămășile de transpirație cu capișon, blugi sau pantaloni scurți sau skateboard sunt, de asemenea, unele dintre stilurile adolescenților moderni.
   Articolele de îmbrăcăminte elegantă și frumos adaptate pentru toate anotimpurile sunt în mare măsură în aceste zile. Tinerii în particular, iubesc să experimenteze și să se joace cu moda pentru a-și exprima personalitatea și punctele de vedere.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dragalinarusu045
2
În general, elevii doresc să se îmbrace și să schimbe cât mai mult posibil.De asemenea, preferă să aibă haine care sunt noi și actualizate. În zilele noastre, nu este o problemă să găsești îmbrăcămintea potrivită atunci când există o mulțime de magazine cu haine splendide.Alegerea îmbrăcămintei potrivite poate fi uneori dificilă dar  principalul lucru este să căutați ceva confortabil și elegant. Adolescenții de azi au o gamă mai largă de haine decât oricând. Cămășile de transpirație cu capișon, blugi sau pantaloni scurți sau skateboard sunt, de asemenea, unele dintre stilurile adolescenților moderni.Tinerii în particular, iubesc să experimenteze și să se joace cu moda pentru a-și exprima personalitatea și punctele de vedere.

evamt: Dar mai scurt te rog )
evamt: 4-5 propozitii te rog mult :)
dragalinarusu045: elevii doresc sa se imbrace cit mai mult la moda.In zilele noastre este dificil sa alegi imbracaminte potrivita cind exista atite magazine.Adolescentii de azi au o gama mai larga de haine ca oricind.Tinerii în particular, iubesc să experimenteze și să se joace cu moda pentru a-și exprima personalitatea și punctele de vedere.
evamt: MERSIIIIIIIIIIIIIIII MUUUUUUUULTTT
evamt: M-ai ajutat foarte mult
dragalinarusu045: cu placere
Alte întrebări interesante