Limba română, întrebare adresată de luminitasimboteanu, 9 ani în urmă

Ajutați-mă vă rog să fac un dialog dintre 2 colegi pe tema iubirii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danivasilovici
1
-Buna!-Buna!-Am o intrebare?-Spune!-Tie iti place  cumva de Ioana?-De unde stii?-Team vazut cum te uitai la ea?-Da imi place!-SI ea te place?-De unde sti?-Mia spus mie!Intreab-o daca vrea sa fim impreuna!...............dupa ceva timp-A spus ca da. sper ca team ajutat
Răspuns de tomitagogiu11
1
    Ea era asezata pe scaun.Astepta venirea profesorului in sala.El o privea sfios,vroia sa ii vorbeasca,dar parca nu avea destul curaj.Astfel,cei doi colegi de banca stateu tacuti amandoi.Intr-un final,baiatul se uita din nou spre ea si ii zise:
    -Hei ,Ade,tu crezi in iubire adevarata?Adica,acea iubire in care ambii parteneri se iubesc sincer chiar daca unul e bogat si celalat sarac?
  -Desigur,dar nu cred ca ni se va intampla noua.Cel putin nu mie.Poate ca tu mai ai o sansa de o astel de iubire,pentru ca esti bogat,dar eu...
  -Uite,eu unul cred ca iubirea nu consta in partea materiala,ci in cea sufleteasca.Pentru mine,de exemplu,nu ar conta ca tu esti saraca.
  -Paul,eu una am renuntat sa cred ca exista cineva pentru mine.Adevarat,iubirea e cea mai nobila floare,dar trebuie udata ca sa creasca frumoasa.
 -De ce nu crezi in tine.Esti frumoasa,desteapta si cred ca asta cauta orice baiat la o fata.
 -Nu si baietii de care mie mi-au placut pana acum,asa ca...te rog,hai sa incheiem acest subiect.Dar ma intreb,de cand esti tu asa siropos?
 -Pai vezi eu...cred ca...
  Profesorul intra in sala.Baiatul nu mai apuca sa spuna ce simte pentru ea.In pauza nu a mai avut curaj,iar dupa o luna fata era cu un alt baiat de mana.Acum ,regreta ca nu i-a spus ca,desi este bogat,o iubeste mai mult ca orice,chiar daca ea e saraca

tomitagogiu11: e si o conversatie intre doi colegi despre iubire,dar si un fel depovestioara.Sper ca ti-a placut:)))
tomitagogiu11: astazi sunt melancolica:)))
Alte întrebări interesante