Limba română, întrebare adresată de miamiha63, 8 ani în urmă

ajutati maaa ex 8 va rog ...​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valdanet
3

Crezi prin intermediul poveștilor, Charlie își satisface dorința de cunoaștere?

După părerea mea, prin intermediul poveștilor relatate de bunicul Joe, băiețelul Charlie își satisface dorința de cunoaștere.

În acest text, dorința de cunoaștere este relevantă prin întrebarea lui Charlie: "Chiar e adevărat...?", sau din secvența: "Îmi povestești acum, te rog, bunicuțule Joe?".

Așadar, Charlie venea în camera bunicilor pentru că voia să știe cât mai multe de la bunicul Joe, altfel nu ar fi venit în fiecare seară să îl asculte.

Succes!

Răspuns de tigrulcelbun175
1

Eu cred , ca prin intermediul poveștilor, bunicul Joe , ii stârnește lui Charlie curiozitatea, dorința de cunoaștere si face învățarea sa fie mai eficienta, mai plăcută . Ptr ca povestile au întotdeauna un personaj pozitiv ,si ptr ca se face cunoscuta existenta unei lumi complexe , prin povestirea conturata in toate amănuntele ,bunicul il ajuta pe Charlie ca , sa perceapa si sa inteleaga lucrurile mult mai bine .

Așadar , povestile sunt o lume fascinanta in care il ajuta pe ascultător sa se relaxeze , sa ii permita imaginației sa se dezvolte , povestile sunt o sursa de educație valoroasa in care satisface dorința de cunoaștere .

Alte întrebări interesante