Limba română, întrebare adresată de miamiha63, 7 ani în urmă

Ajutați maaa sub 2....
PUN TEXTUL IN INTREBAREA URMĂTOARE​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ameliaaaa9
0

În primul rând consider ca părinții pot influenta succesul copiilor în viața, deoarece daca sunt părinți suportivi, copilul poate prinde mai mult curaj si poate sa aiba o viata mai buna mulțumită educatiei pe care o primeste de la parinti.

În al doilea rând este cel mai important susținerea de către părinți, având in vedere ca acest lucru ar trebui practicat in orice familie. Cu cât părintele este implicat mai mult cu atat sansa de succes scolar a copilului este mai mare. Implicare părinților duce la un comportament mai bun in clasă. Un parinte poate influenta decisiv atitudinea copilului fata de scoala, comportamentul la clasa,stima de sine si motivatia.Mulțumită educației pe care părinții o practică cu copiii acestora, ei vor învață sa fie respectuosi, iar acest lucru o sa ii ajute in viata.

În ultimul rând consider că părinții au un impact direct si durabil asupra copiilor și joaca un rol-cheie în susținerea educației lor.

În concluzie participarea activa a părinților in educatie, duce la o implicare mai mare a copiilor in activitatea scolara, si obtinerea de rezultate mai bune.


miamiha63: la cel cu conținut comun
ameliaaaa9: o sa ma uit
miamiha63: astept
miamiha63: bună amalia
miamiha63: dacă pun o întrebare ai timp sa ma ajuți?
miamiha63: bună amalia ,am si eu mare nevoie de ajutor
miamiha63: te rog ajuta ma dacă poți
miamiha63: te rog din tot sufletul meu
miamiha63: .??
miamiha63: analiza poti
Alte întrebări interesante