Limba română, întrebare adresată de miamiha63, 8 ani în urmă

ajutati maaaa sub 2..​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tigrulcelbun175
0

27_ 10 2022

Bunul meu prieten,

Desi au trecut cativa ani de atunci , ma gandesc si acum ,de parca ar fi fost ieri , la ziua in care te am întâlnit . Trebuie sa recunosc, ca nu am avut niciodata curajul sa iti dezvălui ,in ce situație ma aflam atunci .Acum cred ca a sosit momentul in care sa imi descarc sufletul in fata prietenului meu frumos si bun , si care mi a schimbat cursul vietii ,si mi a dăruit fericire .Fericirea , starea in care am vrea sa ne aflăm cu totii ptr eternitate .Am fost crescut de mic, de parintii ,bunicii si mătușile mele , am primit dragoste , mi au oferit foarte multe , era de ajuns sa cer si mi se îndeplineau pe loc dorințele .Cu timpul am devenit pretențios cand era vorba de mine si nepretențios cand trebuia si eu la randul meu sa îndeplinesc dorințele celor care făceau sacrificii mari ptr mine .In loc sa ii răsplătesc , cu îndatoririle mele , la scoala eram un elev care nu isi dadea silinta sa invete atat cat ar fi trebuit , macar trebuia sa realizez ca sunt un caz fericit si ca am langa mine cea mai frumoasa si pretioasa familie .In ziua aceea te am întâlnit pe tine pe o banca in parc , plângeam ,imi parea atat de rau ca prin purtarea mea am necăjit cele mai importante si dragi ființe din viata mea , bunica si mama . In sufletul meu , se ducea cea mai mare lupta pe care nu o mai trăisem pana atunci .Ai venit tu ,te ai așezat pe banca ,erai cu fratele tau mai mic , ai inceput o poveste , parca era special spusa ptr situația in care ma aflam eu .Ai explicat si învățătura acelei povesti : ,,atunci cand gresim , important este sa ne ridicam ,sa realizam unde gresim , sa schimbam si sa nu uitam ca am invatat o lecție " .Cu multa bunatate in glas ,m ai întrebat daca am nevoie de ceva , înțelegător si înarmat cu multa rabdare ai stat de vorba cu mine ,te ai lasat pe tine dat l a o parte si timpul tau prețios l ai risipit , ptr ca sa ma liniștești si sa imi smulgi mie un zambet .Niciodata nu am sa uit ca in ziua aceea , am primit cel mai prețios cadou ,acel cadou esti tu , prietenul meu drag , Andrei ! Acum consider ca este momentul ,ca sufletul meu sa iti descopere tainele si poveștile inimii ... In încheiere , imi iau ramas bun de la tine si te astept sa treci pe la mine , am multe de spus ...

Prietenul tau ,Sandu .


tigrulcelbun175: Am uitat sa fac descrierea .Daca vrei o descrii putin pe mama sau un anotimp la inceput Adaugi dupa ....am suparat pe cele mai importante fiinte pe bunica si mama .Aici scrii : Mama, fiinta draga care s a straduit sa fie intotdeauna blanda cu mine ,intelegatoare si curajoasa .De fiecare data m a intampina cu zambetul ei frumos , ochii mari si verzi ca smaraldul nu incetau niciodata sa ma piarda .Ma prindea cu bratele strans la piept iar parul ei blond si fin ca matasea imi mangaia fata .
miamiha63: îmi cer scuze
miamiha63: mulțumesc
tigrulcelbun175: nu ai ptr ce sa iti ceri scuze , asta daca te referi la ce am scris eu mai sus nu ai de unde sa stii cine este dupa un nume ,o porecla. Cu placere si sper sa fii multumita de textul pe care l am facut ,daca nu, mai schimbi ceva , povestea spre ex. ti ai intalnit prietenul intr un magazin la mare la bunici .daca vrei sa faci descriere poti in afara de anotimp mai poti sa descrii parcul , acolo unde am scris eu ca l am intalnit in parc pe o banca .Ai multe variante . .
miamiha63: da
miamiha63: o zi frumoasa!
tigrulcelbun175: la fel iti doresc !
miamiha63: bună, ma mai ajuti
miamiha63: la romana
miamiha63: este textul pus pe 3 întrebari
Alte întrebări interesante