Limba română, întrebare adresată de cosmicosmi30, 8 ani în urmă

ajutați maaaaaaa va rog urgentttt​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de PopcornCuArahide
1

Elefantii lui Mos Craciun

Anul trecut eu alaturi de familia mea am petrecut Craciunul in Thailanda adica tara unde locuiesc bunicii mei. Locul era foarte dragut si frumos amenajat avand in vedere luminitele si bradutii impodobiti , statuile cu mos craciun si multe alte decoratiuni uimitoare. Inainte de seara oficiala de Craciun bunica mea mi a povestit cum ca in seara de Craciun se va face un mic spectacol reprezentativ sarbatorii actuale adica seara Craciunului. Am fost pe deplin uimita si abia asteptam acea minunata seara. Intradevar spectacolul care s a tinut a fost unul nemaipomenit. Nu numai ca a aparut Mos Craciun a venit chiar calare pe un elefant care aveau in urma inca doi elfanti ce duceau pe spate cadouri. Era unul adevarat cu colti lungi si albi si o trompa draguta. Mos Craciun ne saluta si faceam poze cu el ,apoi mergea la copii si din sacul lui le oferea cate un cadou frumos impachetat. A fost o seara cu adevarat uimitoare si am primit de la Mos Craciun in cadoul pe care mi l-a oferit un elefantel de plus. Ce ciudat ..credeam ca renii sunt tovarasii lui Mos Craciun.


PopcornCuArahide: ă multumesc
Răspuns de DnaValy
1

Alcătuiește o compunere narativă în care să povestești o întâmplare imaginară cu titlul:

"Elefanții lui Moș Crăciun"

Anul trecut, chiar înainte de Crăciun, eu eram în vacanță la bunicii mei care locuiesc la țară, lângă o pădure.

Eu așteptam cu nerăbdare să primesc darul adus de Moș Crăciun, însă în ajun am avut un vis ciudat.

Se făcea că sania plină de cadouri era trasă de doi elefanți foarte mari, împodobiți în culori vii și că Moș Crăciun era agățat între ei cu sanie cu tot!

Elefanții ajunseseră în mijlocul satului, unde câinii lătrau, oamenii se fereau fugind, iar copiii în loc să se bucure la vederea lui Moș Crăciun, plângeau toți.

M-am trezit din somn foarte trist, pentru că eu chiar am crezut că din cauza elefanților Moș Crăciun nu mai avea cum să îmi dea cadoul.

Mult succes!


cosmicosmi30: mulțumesc mult
DnaValy: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante