Limba română, întrebare adresată de cheremush15, 9 ani în urmă

Ajutaţi să scriu o compunere pe tema :fiecare om are dreptul sa-si traiasca viata dupa bunul plac, nimeni nu poate sa-l judece.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BiaEle
2
Este logic, fiecare persoana treieste independent (persoana matura) , el isi alege drumul in viata, el isi stie placerile,nu i se poate opune nimeni cu nimic. Nimeni nu are voie sa te judece decat Dumnezeu. Judecand pe cineva sau constrangand pe cineva , il opresti de la libertatea persoanei, a opiniei lucru ce poate fi pedepsit.
Răspuns de alionatrifan
4
fiecare om este o personalitate care are gusturile personale si gindurile personale . Nimeni nu are dreptul sa hotarasca pentru ceilalti ce sa aca si cum sa se comporte .viata este doar una si trebuie traita asa cum ne dorim noi dar nu cum isi doresc cei din jurul nostru . fiind mici pentru noi hatarasc parintii dar trecind peste majorat cine timpul sa hotarim noi ce vrem pentru viitorul nostru si unde vrem sa ajungem . atit timp cit noi hotarim spre binele viitorului nostru toti ne vor sustine si ne vor indemna sa continuam ceia ce am inceput . nimeni nu are dreptul sa ne judece pentru alegerile noastre este viata noastra dar nu a celor din jur noi suntem capabili sa alegem singuri ce vrem fara sa cerem comentariile altor 
Alte întrebări interesante