Limba română, întrebare adresată de eduardstafie52, 8 ani în urmă

ajutatima dau coroana​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Explicație:

In opinia mea, " Copilaria este inima tuturor varstelor " si aceasta afirmatie demonstrand intelesul acestor minunate cuvinte spuse de Lucian Blaga. El insusi este creatorul afirmatiei si devotatul copilariei numarul unu.

In primul rand, Lucian Blaga, in momentul rostirii acestor cuvinte, consider ca se afla la stadiul de maturitate si isi aducea aminte de clipele si situatiile petrecute alaturi de aceasta, cand bineinteles, il inconjura cu atata compasiune si dragoste, dar intr-un final a fost nevoita sa se faca disparuta. Oricine dintre noi parcurge acest " drum" al copilariei pana la un punct, dar ea nu este alaturi de noi pana a ajunge la destinatia corespunzatoare. Este perioada fara griji si suparari, cand ai chef numai de joaca si distractie, cand simti nevoia sa te " descarci" de atata energie si sa o consumi pe activitati placute , educative si amuzante, care iti starnesc curiozitatea de a le experimenta.

In al doilea rand, un lucru specific acestei perioade este potolirea setei de curiozitate si cautarea de noi aventuri. Ea este frumoasa copilarie de care avem parte si modelul fiecarui om in viata.

Suntem datori de a fi recunoscatori ca avem parte de aceasta minunata " calatorie a timpului " , dar care , din pacate, se incheie prea repede. De mic copil incepi sa cunosti si sa experimentezi, de aici incepe drumul tau si se incheie odata cu inaintarea in varsta. Avem posibilitatea de a ne pregati pentru orice obstacol care va interveni mai devreme, sa ne lasam prada descurajarii, neputintei si deznadejdei.

In concluzie, pornind de la afirmatia lui Lucian Blaga, tot ceea ce spune despre copilarie este adevarat.

Sper ca te-am ajutat. Coroana????

Alte întrebări interesante