Limba română, întrebare adresată de Art2008, 8 ani în urmă

Ajutatima va rog sa scriu compunere ,,toamna in pădure care sa conțină următoarele cuvinte copac arbore, arbust tufa creanga,RAM cărare ,poteca,drum cale, vînt ,cenușiu tulbure,plumburiu. Cald rece luminat întunecat infrunzit-desfrunzit .Va rog foarte mult.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stanciualex36
2

Toamna în pădure

Astăzi, cum s a luminat de zi, am plecat cu prietenul meu, Dan, în pădure ca sa facem niste poze pentru un proiect pentru școală. Chiar daca cerul era cenușiu si batea un vânt rece, asta nu ne a împiedicat sa ne vedem de drum.

Ajunsi în pădure, am decis sa o luam pe o poteca la capătul careia se afla un copac plumburiu splendid. In timp ce faceam poze l am auzit pe Dan care m a strigat sa mi arate o cărare spre un pod care trecea peste un pârâu tulbure și destul de mare. Curajoși fiind am trecut pe paretea cealalta, chiar daca drumul era înfrunzit si destul de întunecat. Am fotografiat un arbore minunat, o tufă și o creangă pe care se afla o cioară careia i am dat să manance din corul meu care încă mai era cald.

Dupa ce ne am întors pe partea cealalta, desfrunzit, am mai fotografiat un singur arbust, dupa care am decis sa mergem acasa si sa ne pregătim proiectul.

Sper ca te am ajutat sau măcar ti am dat o idee de la care sa te inspiri :))

Alte întrebări interesante