Limba română, întrebare adresată de vladvladut, 9 ani în urmă

ajutatima va rog sa scriu o scrisoare adresata unei persoane preferate:fotbalist ,actor,personaj .......... ,nu conteaza


ancutabv: nu iti foloseste in viata nimic daca ti se da o tema si tu nu o faci o face altcineva e egala cu a nu oface mai probabil
maiama: nu folosi viata pentru un dezastru

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ioana12
8
Draga Alexandra,
Nu prea te cunosc dar recunosc ca iti stiu melodiile. Nu vreau sa imi dau cu parerea despre talentul tau muzical, pentru ca nu asta este subiectul acestui mesaj. Insa apreciez munca celor care te ajuta si te-au adus pana aici.
Am aflat acum cateva zile despre necazul tau si am ramas socata nu pentru faptul ca ai fost batuta ci pentru ca nu ai spus nimic.
De la inceput iti spun ca te felicit ca ai reactionat acum si ai iesit sa spui ceva. Nu esti singura in situatia aceasta dar macar bine ca ai facut ceva in privinta asta.
O sa te intreb direct si nu vreau sa zici ca nu imi pare rau pentru ce ai patit dar ce exemplu le dai tu tinerilor care asculta melodiile tale si care te idolatrizeaza? Fetitelor care ar da orice sa ajunga la concertele tale? Ca e totul ok ca sa fii batuta de un barbat si sa nu faci nimic? De ce ai luat initiativa atat de tarziu?
Nicio femeie nu merita sa dai in ea si niciun barbat care loveste in halul asta o femeie nu este om! Iar sa accepti tratamente oribile din partea lui este inacceptabil.
Ce as face eu in locul tau? Campanie impotriva violentei asupra femeilor. Cu tine ca imagine. Sa iesi in fata, sa mergi in scoli, sa dai interviuri si sa spui ce ai de spus. Dar nu sa te transformi intr-o victima si sa te plangi! Sa stai cu fruntea sus si sa le spui tuturor ca ceea ce ti s-a intamplat tie este de nepermis!
Alexandra, fa ceva acum pentru toate fanele tale si pentru toate femeile care sunt maltratate de barbati!

Ioana12: E o scrisoare catre Alexandra Stan.
Ioana12: sau alta scrisoare: Draga Brad Pitt, Sunt un mare fan al tau, te admir foarte mult. Esti unul dintre cei mai faimosi actori americani, producator de filme si activist social. Mi-a placut foarte mult cum ai jucat rolul principal in filmele Interviu cu un vampir. A fost un film genial !
Ioana12: etc..
Alte întrebări interesante