Limba română, întrebare adresată de Razvanprofil09, 9 ani în urmă

ajutatima va rogg !!!
am de facut o compunere de 10 randuri in care sami exprim sentimentele cu ocazia auditiei mele in trupa mea preferata ...ma putezi ajuta imi puteti da niste ideii ??

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sewhaity
0
Ca si oricine alt cineva o persoana care ar face un astfel de lucru s-ar simti foarte, foarte emotionata si fericita dar e o idee sa adaugi si niste expresi frumoase!
Răspuns de CrazyCoco
1
Azi e ziua cea mare! Am asteptat si am visat toata viata la acest moment. Ma si vedeam felicitata de membrii trupei.
Acum insa parca nu as mai vrea. Simt un gol in stomac si am inima cat un purice . Am emotii si imi e frica. ma imbarbatez cum pot eu mai bine si dau sa inttru in studio. Usa parca s-a intepenit si nu se deschide . Simt fiori reci de gheata prin tot corpul. Reusesc sa intru iar un membru al echipei ma intampina surazator . Asta imi da curaj. Ma intreaba daca stiu sa cant. Cred ca rarpund afirmativ mormaind ceva si dau din ca ca da. Incepe sa rada si ma asigura ca nu am de ce sa am emotii. Incap sa cant mai incet la inceput dar dupa aceea uit de ce am venit cantecul ma duce in lumea lui si uit de toate. Cand ma opresc din cantat si revin la realitate memrii echipei ma felicita . simt ca plutesc de fericire.

CrazyCoco: scz ptr greseli
sewhaity: imi place compunerea ta si am un sfat pt cel care a pus intrebarea:
sewhaity: poti scrie mai mare si sa lasi loc liber prin unele locuri in caz de ai caiet mare
Razvanprofil09: mersii multt e super copunerea multumesc inca o data
Alte întrebări interesante