Limba română, întrebare adresată de Pokerman, 9 ani în urmă

AJUTOR , AJUTOR , AJUTOR !
E URGENT !!
Vreau o compunere de 8-10 randuri in care sa iti exprimi opinia despre importanta transmiterii traditiilor si obiceiurilor din generatie in generatie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sandree
2
Tradițiile și obiceiurile ne definesc pe noi ca români. La fel cum noi , romanii, ar trebui sa ne cunoaștem rădăcinile, istoria asa ar trebui sa ne cunoaștem tradițiile și obiceiurile. Fiecare tara are un specific , iar asta este unul dintre lucrurile care ne deosebesc . Însă în ziua de astăzi tradițiile se uita , din cauza superficialității sau a comodității sau poate pur și simplu ca nu este la moda . Părinții, bunicii , străbunicii ar trebui sa ne spună despre acestea , chiar de când suntem la o vârstă mai frageda . Ne definim prin aceste obiceiuri și tradiții, iar ele nu se pierd dacă ni se vorbește despre ele sau dacă lăsăm moda la o parte .

Pokerman: preferabil era in 2 argumente , dar multumesc foarte mult :)
Răspuns de niuhu
1
Poate nici un lucru nu defineste mai bine spiritul unui popor decat traditiile si obiceiurile sale pastrate peste veacuri. Marca de stravechime a popor se vede cel mai bine in aceste traditii, legende, mituri si obiceiuri pastrate, conservate si transmise din generatie in generatie.In lista din stanga sunt doar cateva din cele mai importante componente ale spiritului romanesc popular. Aceasta nu se doreste a fi nici completa si nici extraordinara din punctul de vedere al informatiilor oferite, ci o lista mereu perfectibila
Alte întrebări interesante