Ajutor! Am nevoie măcar de a)
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
a) 1 o 2015 = 1
b) -(x - 1)(y - 1) + 1 = x o y
Explicație pas cu pas:
x o y = -xy + x + y
a) 1 o 2015 = (-1)·2015 + 1 + 2015 = -2015 + 1 + 2015 = 1
b)
-(x - 1)(y - 1) + 1 Eliminăm parantezele:
= -(xy - x - y + 1) + 1
= -xy + x + y - 1 + 1
= -xy + x + y = x o y - ceea ce trebuia demonstrat
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă