Limba română, întrebare adresată de chitescumaria19, 9 ani în urmă

Ajutor am nevoie urgent de o compunere care sa inceapa cu " Daca as fi scriitor as scrie despre calitățile persoanelor". Mulțumesc anticipat.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de catrix
1
Daca as fi scriitor as scrie despre calitatile persoanelor. De ce? Pentru ca fiecare persoana este unica as acum este ea. 
A fi frumos nu este un atu de nepretuit, cum a fi urat, nu este un motiv sa respingem o persoana. Sunt etichete pe care lumea ar trebui sa le evite, iar in schimbul lor, sa utileze complimente care conteaza cu adevarat. 
Este cu adevarat de apreciat sa fii bun, sa ajuti, sa fii milostiv si mereu acolo pentru oamenii care conteaza cu adevarat. 
Si cu toate astea, de ce as scrie despre calitatile persoanelor? Pentru ca este greu sa deslusesti o persoana dupa modul in care arata. Este greu sa ii observi calitatile si defectele sufletesti, iar toata lumea a devenit extrem de superficiala. 
Mi-ar placea sa descriu o persoana asa cum este ea. Nici frumoasa, nici urata, dar cu adevarat calda. O persoana cu ochi sinceri, cu un zambet imens, ce i se asorteaza perfect cu trasaturile fetei. O persoana desteapta, ce stie sa ajute chiar si cand nu i se cede ajutorul si care sa fie pregatita sa se descurce in orice situatie. Despre astfel de oameni mi-ar placea s ascriu, pentru ca toata lumea sa cunoasca ce se ascunde, de fapt, in spatele mastii, asa numite, chip. 
Alte întrebări interesante