Limba română, întrebare adresată de dollyflory85, 8 ani în urmă

AJUTOR URGENT VĂ ROG FRUMOS DAU COROANA

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de juculenuta
1

                  O intamplare reala

         A sosit iarna ! Primii fulgi de zapada s-au asternut pe pamantul care era  deja inghetat . Dar , iata , ca a sosit si vacanta de iarna mult asteptata .

         Inca inainte de a lua vacanta , am hotarat impreuna cu parintii mei si cu fratele meu mai mare sa plecam in concediu la munte , la Arieseni .                    

         A sosit si ziu plecarii. Ne-am bucurat nespus de mult cand am plecat la drum cu masina  ! La prima ora a diminetii am fost deja in drum spre Arieseni .

         Aveam in imaginatia mea partia pe care urma sa schiez . Am ajuns cu bine, si mare ne-a fost bucuria cand am ajuns pe partia alunecoasa . Gerul era mare , dar noi nu simteam frigul deoarece bucuria a fost mai mare decat frigul

         Am stat pana sear tarziu , apoi am plecat spre cabana unde urma sa fim cazati .Am luat cina , ne-am pregatit de culcare si franti de oboseala , si dupa multele cazaturi pe care le-am avut , am adormit bustean .

          Dimineata cand ne-am trezit , am pornit dinnou pe partie . Au urmat cateva zile minunate in care am inceput sa ne perfectionam la schiat .

          Dupa cateva zile de schiat , ne-am intors spre Timisoara , spre casuta noastra . Este minunat la munte ! Pana la anul vom duce dorul partiei de la Arieseni ...


juculenuta: Cu placere !
Alte întrebări interesante