Limba română, întrebare adresată de belandreea29, 8 ani în urmă

AJUTOR VA ROG!!! Alcatuiti o compunere despre o intamplare neobisnuita in timpul orei de romanna

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ancaiordache66
1

Răspuns:

Intamplarea are loc in timpul orei de romana. Afara se lasase o ceata densa, si incepuse sa ploua. Toti eram molesiti din cauza vremei de afara.

Colegul meu de banca, Andrei, este scos la tabla la ascultare la limba romana. Acestuia i se spune sa faca o propozitie subordonata completiva directa cu cuvantul ''ca...sa'' . Nu stia raspunsul asa ca se intoarce spre clasa mirat, sperand sa ii spuna cineva raspunsul. Dar nimeni nu l-a ajutat.

Doamna era deja foarte suparata ca acesta nu stie , deoarece insistase foarte mult pe aceasta lectie si ii spune sa se duca inapoi in banca. Doar ca atunci cand s a indreptat spre banca , s a auzit un zgomot ca si cand cineva a trantit ceva. Doamna a crezut ca el a fost din cauza ca se suparase. L-a certat spunandu-i ca nu are de ce sa se supere ca este vina lui ca nu a invatat si nu a ei ca i a dat nota mica mai exact 3.

Andrei a incercat sa ii explice doamnei ca nu el a scos acest sunet dar aceasta nu l-a luat in seama si s-a dus cu el in pauza la diriginta noastra de matematica si aceasta l-a certat crezand la fel ca el a facut acel zgomot, deoarece Andrei oricum era mai nazdravan asa  ca nimeni nu il credea.

Andrei a cerut inregistrarile de pe camerele de filmat , de la domnul director, ca sa le poata dovedii celor doua profesoare ca el are dreptate si ca este nevinovat. Domnul director a fost de acord si i-a pus la dispozitie camerele de supraveghere si pe camere s a observat ca intradevar nu a fost el de vina ci un porumbel care s-a izbit cu capul de geam si a cazut lat pe asfalt.

Dupa aceasta patanie, doamnele si-au cerut iertare fata de Andrei ca nu l-au crezut si l-au rugat amandoua sa nu mai fie nazdravan ca sa il poata crede alta data.


ancaiordache66: coronita? m am chinuit ceva
Alte întrebări interesante