Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

alc o copunere de 10 randuri despre anotimpul iarna

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de leonardiordache
1
Iarna vine ca o zana a gheturilor imbracata in haine albe mirifice.Este un anotimp feeric ce imbraca campiile cu mantie alba de zapada.Peisajul ca un tablou te indeamna sa nu contenesti sa te tot uiti la el.Parca se aude vazduhul vorbind cand incepe sa ninga.Totul pare ca un paradis.
Copiii ies afara sa faca oameni de zapada care in imaginatia lor prind viata si parca incep sa danseze in lumea lor minunata de copii.Totul incepe sa prinda viata ca in povestile lui Creanga.
Iarna bate la usa,dar satenilor nici ca le pasa desi soarele rotund si palid ii priveste printre nori.
Fulgii zbor, plutesc in aer ca un roi de fluturi alb si asta ii face sa iubeasca acest anotimp-iarna.
Răspuns de CMadelin22393
2
 Iarna, pentru multe persoane poate însemna un anotimp greu,dar unele persoane văd acest aspect într-o altă manieră, de exemplu culoarea albă a zăpezii poate simboliza puritatea sufletului. Aceste persoane sunt duse la această concluzie deoarece sunt mai optimiste, dar acest lucru poate fi datorat și acestui anotimp deoarece, te poți inspira foarte bine. Poți fi inspirat doar din zborul fulgilor. Cea ce vreau sa scot în evidenta este ca  Iarna trebuie sa fie considerat un anotimp la fel de plăcut ca toate celelalte deoarece și acest anotimp este foarte important în decursul vieții omului.
Alte întrebări interesante