Limba română, întrebare adresată de liapirlici, 8 ani în urmă

alcatuiesc un eseu Florile ne infrumuseteaza viata
urgent pina mîine dimineata
va rog​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aleksandralaradogan
1

Răspuns:

Florile ne infrumuseteaza viata, nu doar casa si gradina. Oamenii de stiinta arata ca florile aduc buna-dispozitie si ne pot ajuta sa trecem peste perioadele negre din viata, cand se poate instala depresia.

Se stie ca florile simbolizeaza dragostea, prietenia, compasiunea si sunt prezente la orice sarbatoare. Fac mereu parte din viata noastra: ne inveselesc gradinile si ne incanta prin culoare si delicatete. Insa nu fac doar atat: florile ne imbunatatesc dispozitia si au un adevarat efect curativ,Mai mult, simpla prezenta a florilor in casa cuiva semnaleaza faptul ca persoana respectiva va lua legatura mai des cu familia sau cu prietenii.

Florile iti imbunatatesc dispozitia si au un efect pozitiv asupra starii emotionale: de aceea, atunci cand cineva este bolnav este indicat sa ii aduci flori.

Florile si esentele din flori sunt folosite in medicina de foarte mult timp, iar multe dintre remediile naturale isi demonstreaza eficienta si in ziua de azi. Oamenii au cultivat flori de mii de ani, iar acestea sunt prezente constant in ritualuri religioase sau in cadrul unor festivaluri si sarbatori importante in comunitate.Florile si esentele din flori sunt folosite in medicina de foarte mult timp, iar multe dintre remediile naturale isi eficienta si in ziua

cum un inteles mai stiintific dar s

sper ca merge.poti sa alegi..am scris foarte mult

Alte întrebări interesante