Limba română, întrebare adresată de k35199595, 8 ani în urmă

Alcătuiește o compunere cu tema ,,O vizită la grădina zoologică", în care să utilizezi 5 numerale cardinale și 5 numerale ordinale.

Vă dau coroană + 10 puncte!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lilidk
2

Răspuns:

Cel mai probabil o sa am si cate o greseala gramaticala si nu am pus diacriticile . Sper ca te-am ajutat !

Explicație:

O vizita la gradina zoologica

Era o zi de vara . Eu eram foarte entuziasmata deoarece mergeam cu fratele meu la gradina zoologica .

La ora noua fix m-am trezit si m-am pregatit pentru aceasta excursie . Fratele meu este mai mare decat mine cu cinci ani din acest fapt mama i-a dat lui cele doua bilete .

Am ajuns primi acolo si nu a trebuit sa stam la coada de treizeci de oameni care s-a format dupa aceea . Eu avem deja ascunse doua bucatii de paine ca sa hranesc animalele .

Prima data am vazut pasarile , erau minunate ! Aveau pene multicolore si zburau incontinuu fara sa oboseasca , chiar am reusit si sa le hranesc fara sa ma vada nimeni ! In a doua vitrina erau niste serpi , erau foarte lungi si aveau pe ei culori inchise . In a treia vitrina erau pesti care semanau cu personajul principal din filmul meu prefera , Nemo !

Insfarsit am iesit afara ! Acolo erau toate animalele cunoscute . Am vazut gorile , pauni , maimute , caprioare , lei , ursi , girafe si multe altele ! Ultimele animale pe care le-am vazut au fost trei girafe . Eu credeam ca a treia girafa e cea mai lunga insa fratele meu maa contrazicea si spunea ca este a doua . Dupa ce am vazut toate animalele si am luat un pranz copios la terasa de alaturi ne-am intors acasa .

Asta a fost vizita mea la gradina zoologica !


k35199595: Mulțumesc frumos! Îți dau coroană. Trebuie să aștepți umpic până apare.
k35199595: Îți dau și Follow
lilidk: Multumesc mult ! Sper sa te ajute !
k35199595: :)
lilidk: :)
Alte întrebări interesante