Limba română, întrebare adresată de MezeiMihaelaionela, 9 ani în urmă

Alcătuiește o compunere cu titlul Sa ocrotim pasarelele
Va rog cat mai repede.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cornelcornel1
0
Dupa parerea me aeste foarte important sa pastram mediul inconjurator curat.Eu cred ca sanatatea noastra depinde de mediul inconjurator.Poluand mediul inconjurator ne distrugem sanatatea.
  Multe boli de piele se declanseaza chiar din cauza mizeriei mediului inconjurator deci,din cauza neglijentei noastre.Din cauza tehnologiei si a accidentelor nucleare provocate de dorinta de modernizare ajungem la dorinta arzatoare de vindecare al gravelor boli  care ne afecteaza.
   Tot din cauza noastra se  provoaca si incalzirea globala care duce la topirea ghetarilor si poate provoca grave cataclisme.
    Noi suntem singurii vinovati de ceea ce ni se intampla si ar trebui sa ne asumam asta si sa ne gandim mai mult la FAPTELE NOASTRE si la gravitatea urmarilor pe care le atragem.
     Este foarte important sa contribuim la curatarea si pastrarea naturii si a 
mediului inconjurator pentru ca pentru noi facem ce facem.Pentru noi avem grija de natura si tot pentru noi o poluam.Grija inseamna iubire iar iubirea inseamna viata.
      Noi suntem cei care trebuie sa ne impotrivim  mizeriei din mediul inconjurator si tot noi trebuie sa o curatam.Astfel avem grija de natura si,avend grija de natura ave grija de noi si de sanatatea noastra.
      Curatenia mediului inconjurator este un factor foarte important in cresterea si dezvoltarea umana.
Alte întrebări interesante