Limba română, întrebare adresată de peseca, 9 ani în urmă

Alcatuieste o compunere de 10-15 randuri in care sa prezinti un film care l-ai vizionat . Va rog cat mai repede!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de laura27
26
                               Poveste fara sfarsit
         Scenariul filmului "Poveste fara sfarsit" se bazeaza pe cartea "Poveste fara sfarsit" de Michael Ende.
         Filmul este unul dintre cele mai interesante filme. Este vorba despre taramul Fantazia care este pus in pericol datorita minciunilor oamenilor. Fantazia este de fapt lumea imaginatiei oamenilor si se poate prabusi.
         Craiasa Copila este bolnava fara leac si numai ea poate salva Fantazia. Sa aiba oare legatura minciunile oamenilor cu boala Craiesei Copila?
         Atreyu,aparent un simplu copil, este trimis sa caute leacul. Dar nu se stie ce leac sa aduca si nici  unde si cand il va gasi. Este trimis intr-o cautare dupa ceva, undeva, candva.
        Trece prin multe peripetii, dar ce se intampla? Ce a gasit? Viata taramului depinde de leacul acela. Va ramane oare blestemat pentru totdeauna numele lui?! Necajit ca nu a gasit nimic, se intoarce la Turnul de Fildes, la Craiasa Copila. Ii spune ca nu a gasit nimic si ca nu a facut nimic. Dar spre surprinderea lui, Craiasa Copila surade si ii spune cat de naiv este. De fapt, gasise leacul. "Ce?!", veti putea spune. Da, leacul de care avea nevoie Craiasa Copila este de fapt cititorul pasionat care VREA sa salveze Fantazia.
         In tot acest timp, Bastian citeste cartea. Oare chiar este vorba de el? Oare chiar el este leacul?
         Urmareste filmul si citeste cartea!
  

peseca: Mersi mult !
Alte întrebări interesante