Religie, întrebare adresată de alexiastefania123, 8 ani în urmă

Alcătuiește o compunere de 10-15 rânduri, în care să prezinți opinia ta, cu privire la modul în care omul de azi poate să răspundă chemării lui Dumnezeu și să păstreze comuniunea atât cu Dumnezeu cât și cu cei din jur: părinți, colegi, profesori, prieteni etc. În realizarea compunerii vei ține cont de: Alegerea unui titlu potrivit, Structura unei compuneri (introducere cuprins și încheiere), folosirea termenilor: comuniune, viță, mlădițe, Hristos, Biserică, creștini, credință. Compunerea poate fi însoțită de un desen reprezentativ.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de didiandreea7
1

                               chematea lui Dumnezu

oameni din ziua de azi nu mai  tin legatura cu Dumnezeu cum o faceau oamenii din vremurile trecute.exista mai multe religii :ortodoxe catolice penticostale sataniste etc.

oameni se duc la bisericasa dea sf liturghie sa se spovedeasca sa se impartasasca sa aprinda lumanari sa se roage . prin rugaciune oameni comunica cu Dumnezeu exista 3 tipuri de rugaciune1cerere 2slava 3 multumire cel mai des oameni spum primul tip de rugaciune adica de dorinta iar de aceea comunicarea sa slabit.

sper ca team ajutat

Alte întrebări interesante