Limba română, întrebare adresată de yalysblondu, 9 ani în urmă

Alcatuieste o compunere de 15 randuri cu titlul Oraselul straniu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Criss999
1
Oraselul Straniu

Era inceputul lui septembrie. Impreuna cu prietenele mele am organizat o mini excursie inainte de inceperea scolii.Am ales orasul de langa noi , deoarece se spunea ca este un oras bantuit , iar cine intra in el nu mai iesea viu. Asa ca am pornit la drum ,pentru ca voiam sa vedem ce este asa de infricosator in acel orasel. O data ajunse in oras parul dupa sira spinarii ni sa ridicat.Batea vantul ingrozitor de tare, casele erau mici si intunecate , iar totul era acoperit cu frunze ce scanceu sub picioarele nostre. Ceata incepea sa se lase peste noi .Nu era nici macar un om pe strada .Asa ca ne-am continuat drumul in cautarea unui om .Dupa vreo 10 minute de mers pe jos si am intalnit un om cu chipul , mainile si camasa patate de sange.Acesta ne-a spus sa plecam cat mai repede din oras pana nu vom fi omorate de el... Asa ca am luat-o la fuga fara sa ne mai uitam in spate.

pam pam pam :)))Cam najpa stiuu :)))Dar nu prea sunt buna la compuneri de genul asta.

yalysblondu: Iti multumesc
Criss999: Nu ai pt ce :) Succes la scoala ✌
yalysblondu: Multumesc...
Răspuns de laulaura423
0
Cândva demult m-am plimbat cu sora mea cu masina, si am trecut printr-un sătuc numit "The Strange Wordl" (oreselul straniu).Eu ma uitam pe geam si vedeam case intaunecate,fara pic de culoare,si cam prin mijlocul sătucului,mașină se oprise.
-Am rămas fara benzină, spuse sora mea,sa vedem daca ne poate da cineva ceva benzina.
Imediat ce spuse asta văzusem o draperie trasa la o casa si imediat după se auzi un scârțâit puternic.Apoi o poarta se deschise,si spre surprinderea mea o doamna îmbrăcată foarte colorat ieșise cu o canistra de benzina. Făcusem plinul masinii, ii mulțumisem doamnei si ne continuaserăm drumul.
Sfârșit!(Sper ca ți-am fost de ajutor:-) )
Alte întrebări interesante