Limba română, întrebare adresată de ellapopescu2004, 8 ani în urmă

Alcătuiește o compunere de 20-25 de rânduri în care să descrii o pădure imaginară sau despre care ai citit.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GhostGirl27
2
Padurea Bantuita

In fiecare an, de Halloween intr-o padure de la capatul orasului dispar oameni.Am mers si eu de acest Halloween cu prietenii dar speriati au plecat acasa inainte sa intram in padure.
Cand am intrat in ea am simtit un fior pe sira spinarii.Copacii acum pareau inalti si totul era intunecat.Iarba era neagra iar pamantul maro inchis de tot.In mijlocul padurii era un copac inalt si gros iar acesta avea o scorbura iar cand ceasu batea ora 00:00 se facea un portal.
Cand te apropiai de el te tragea inauntru si daca nu intrai in el nu se inhidea pana la 00:30.Langa copac era un lac micut ce stralucea si apa era de culoarea turcoaz.Stand acolo am observat ca ceva iesea la suprafata din lac.Ma apropi cu frica si observ ca erau niste pestii morti.Tot ce era in lac murea.Peste ceva timp observ si corpuri de oameni ce se ridica la suprafata iar peste cateva minute toate catavrele se duc la fundul lacului si sunt inghitite de pamant pana la urmatorul Halloween.
Vazand tot ce s-a intamplat am plecat fara sa mai astept ceva fiindca se spune ca cine intra viu si iasa viu este posibil sa fie bantuit de unul dintre sufletul adolescentiilor ce au murit acolo.
Alte întrebări interesante