Limba română, întrebare adresată de Deni353, 9 ani în urmă

Alcatuieste o compunere de 80-150 de cuvinte in care sa descrii o pictura care te-a impresionat.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 2006Ada
3
Tabloul fermecat


Azi am decis sa merg la o expozitie te tablouri din Anglia , Germania , Franta si Italia.
Cand am ajuns in Muzeul de Arta mi-a atras atentia un frumos desen cu un Golf de sirene . Un desen magnific in care am vazut niste sirene care stau pe niste pietre si canta la diferite instrumente cum ar fi : harpa , trompeta si o scoica care tinea loc de fluier. Culorile faceau ca pictura sa fie din ce in ce mai realistica , mi-am inchis ochi si parca am simtit cum m-am teleportat in Golful Sirebelor.
Am petrecut cateva ceasuri in muzeu si am decis sa plec acasa , cu zambetul pe buze, fiindca era ora cinei si trebuia sa ajung acasa.


Sper ca te-am ajutat , daca vrei poti sa o mai scurtezi s-au sa o mai lungesti !

Deni353: Multumesc mult!!
2006Ada: N-ai pentru ce !
Răspuns de marcela16
5
Era o zi mohorâtă de toamnă și pentru că ne plictiseam am hotărât împreună cu fratele meu să mergem la Muzeul de Artă . O mulțime de tablouri te încântă din momentul în care intri în muzeu. cel puțin tablourile în care erau prezentate peisaje din natură erau absolut minunate.
dar cel mai mult mi-a atras atenția un tablou în care era prezentat chipul unei domnișoare. cred că era cea mai frumoasă femeie pe care o văzusem până acum. parul ei negru ca abanosul, ochii migdalați iar pielea albă ca laptele Îți dădea senzația că ai în fața ta o zeiță. Am rămas plăcut impresionată și am hotărât ca cu prima ocazie care se ivește să merg la muzeu ca să admir din nou superbul tablou.

Deni353: Multumesc mult!!!
Alte întrebări interesante