Limba română, întrebare adresată de razvanganea2010, 8 ani în urmă

Alcătuiește o compunere despre importanța educației în viața elevului să aibă 10 predicate 10-15 rânduri.(va rog urgent) ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iascencavera
2

Răspuns:

Fara educatie omul nu este cineva importanr in societate.Fiecare om trebuie sa fie educat mai intai de familie,apoi de scoala.Rolul educatiei in viata omului este ca daca el nu e educat inseamna ca nimeni nu va dori sa prieteneasca sau sa comunice cu el.Pentru a fi un om trebuie sa avem cei 7 ani de-acasa si sfaturile profesorilor.De multe ori auzim aceasta expresie,dar,ce inseamna?Inseamna ca cine are cei 7 ani de-acasa,este educat 7 ani de parinti.A fi un om educat este sa vorbim frumos,sa fim buni la inima,sa fim darnici.

sper te-am ajutat!!

Răspuns de madamalexa4
1

Răspuns:

Educatia in viata omului

Educatia in viata omului Educatia este importanta mereu. daca esti educat mereu vei avea parte de lucruri frumoase .

Educatia in viata omului Educatia este importanta mereu. daca esti educat mereu vei avea parte de lucruri frumoase .Educatia demonstreaza ca tu ai cei 7 ani de acasa. Acasa la gradinita la scoala si ori unde mergi.

Asa dai dovada de respect si bun simt

Asa dai dovada de respect si bun simtOriunde ea iti prinde bine. Daca ai educatie dai dovada de responsabilitatea parintilor tai față de tine.

Asa dai dovada de respect si bun simtOriunde ea iti prinde bine. Daca ai educatie dai dovada de responsabilitatea parintilor tai față de tine.Mergi pe strada te saluti cu oamenii socializezi ,ai educatie. Daca ajuti o persoana ai educatie. Nu iti fi rusine sa demonstrezi ca poti fi mai mult decat un copil oricarealtul . Nu te teme ca vei fi judecat daca ajuti o persoana in varsta asta se numeste Educatie.

Fi tu insuti un copil cu bune maniere disciplinat si dornic de a ajuta societatea si natura.

Alte întrebări interesante