Limba română, întrebare adresată de simonlupascu78, 9 ani în urmă

alcatuieste o compunere in care sa prezinti un fenomen al naturii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Dupa aceasta ploaie a aparut curcubeul. Este un fenomen al naturii minunat si frumos colorat. Linia curcubeului nu se mai termina si mai tot continua. De cand era bunica mea mica se zicea ca curcubeul este o linie cereasca. Aparitia lui aduce prosperitate si bunatate pe mine ma impresioneaza numarul de culori pe care il are. O sa ma impresioneze in continuare curcubeul si mi-a ramas intiparit in minte

simonlupascu78: ms
Răspuns de AnneMary10
1
                                             Zapada 

Gabriela avea un proiect in care trebuia sa prezinte un fenomen al naturii. Ei ii place foarte mult anotimpul iarna si mereu abia asteapta sa se joace in zapada. Cand a venit momentul sa-si prezinte proiectul , aceasta a iesit in fata clasei si a zis:
-Zapada este o forma solida de precipitatie, care este defapt o apa inghetata , aflata in stare cristalina constand din o groaza de fulgi de nea.
Dupa ce a mai povestit ea despre acest fenomen al naturii , pregatise o demonstratie a ninsorii. Ceilalti care au participat la proiect au pregatit pe tavan niste galeti cu un material care pare a fi omat , altfel , cand Gabriela termina de spus toate informatiile despre zapada sa cada si sa para ca ninge in sala de clasa. 
Totul a iesit superb si prezentarea despre acest fenomen al naturii a fost excelenta. Mai ales ca am aflat ca zapada se formeaza cand vaporii de apa trec printr-un proces si multe alte lucruri.

simonlupascu78: ms
Alte întrebări interesante