Limba română, întrebare adresată de alexandramarase, 9 ani în urmă

Alcatuieste o scrisoare catre un prieten in care sa ii povestesti o intamplare hazlie. Foloseste adjective asezate inaintea substantivului determinat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 024641974ed
11
Draga Ancuta
dabia astept sa vi pe la mine. De-si eta vorba sa vi maine trebuie sa amanam , deoarece singuratici bunici au facut o intamplare foarte hazlie si acuma trebuie sa-i ajut.Au mers pana in Marea targ din centru sa se uite de porc.Cand trecura pe langa un porc, mamaie zise sa il lu-am pe asta .Tataie accepta si il cumpara .Il bagara in sac si il pusera in masina .Ajunsera acasa si îi dadura drumu prin batatura .Tataie lu-a sacu sa-l puna in patul cand baga mana in el era balagar de porc .Mamaie incepu sa rada.Tataie duse porcu in cotet .Cand fu sa se culce tataie cearveaful mirosea a balegar .Mirosul nu ie asa usor de scos si trebuie sa îi ajut si la spalarea cearceafului.Ce-ar fi sa ne vedem raspoimaine. 
Cu drag,
nepoata te draga
Eliza

ursugabriel2008: Dragă Andrei,
Trebuie să ști că e super aici!! M.am obișnuit cu noul oraș și stai sa.ti povestesc..am fost la saniat cu jucăușii mei prieteni. Vreau sa spun ca a fost super!! Abruptul deal era tăbăcit cu gheata. Ne.am legat nenumăratele sanii si am alunecat pe deal în jos, dar prima sanie s.a înțepenit într.o ridicătură de gheață și amcăzut unii peste alții !!Am râs cu lacrimi toți . Tu ce mai faci? Aștept un răspuns cât mai repede!
Cu drag, al tău prieten Mihai
(Mai dezvolți tu...)
ursugabriel2008: Sper ca te.am ajutat
Alte întrebări interesante