Limba română, întrebare adresată de Rmeasi, 8 ani în urmă

Alcatuieste un referat despre o biblioteca de 200 cuv

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de colosholo112
2

Răspuns:

Biblioteca este un locas considerat sfant si un locas de invatare. Aici venim sa cunoastem, sa aflam si sa ne documentam. Biblioteca este un loc sfant care ne ofera doar informatii de bun gust si utile in anumite domenii. Biblioteca mai poate fi considerata o casa deoarece noi traim cu intelepciune, cartile fiind cei mai intelepti si tacuti profesori si imparati ai acestuia.

Răspuns de amiamalia24
3

Explicație:

Biblioteca din orasul meu este una potrivita. Ma refer la faptul ca nu este nici mare nici mica. Cateva sute, poate chiar cateva mi de carti incap aici. Imi place sa vin in acest loc deoaece este ca un spatiu de refugiu pentru mine. Pot sa citesc aici, in liniste fara sa ma deranjeze cineva. Pot sa imi fac temele sau chiar pot cere ajutor doamnelor bibliotecare cu privire la alegerea unor carti. Nu stiu cate, dar cu siguranta aceasta bibloteca ascunde multe secrete. In primul rand, ascunde secretele cartilor, in al doilea rand secretele oamenilor care vin aici.

Este chiar foarte frumos sa vii la o biblioteca, unde stii ca poti gasi ceva de care ai nevoie, poti sa vii aici pentru a face ceva in liniste, faraca cineva sa te deranjeze, poti chiar sa vii cu un prieten sa va faceti teleme, atata timp cat pastrati linistea. Mie mi se pare ca venitul la o biblioteca este necesar. Este necesar pentru dezvoltarea noastra. Nu cred ca exista om care sa nu fi fost vreodata intr-o biblioteca.

Mie imi place sa merg la biblioteca si consider acest lucru foarte util

Sper ca este bun si ca  te-am autat. Daca nu iti place chiar tot, mai poti schimba cateva cuvinte/propozitii

Alte întrebări interesante