Limba română, întrebare adresată de alexandru45658, 8 ani în urmă

Alcătuiește un scurt text cu titlul întâmplarea din pădure în care textul să aibă 21 de rânduri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonimaaaa38
1

Răspuns:

Este toamnă. Vântul adie ușor. Soarele este palid, făcându-și rar apariția. Păsările pleacă în tarile calde. Frunzele copacilor se îngălbenesc și cad, acestea formând un covor multicolor al naturii. Animalele de pretutindeni își cauta provizii pentru iarna.

Astăzi voi merge la pădure împreună cu prietenii mei. Cu câteva zile înainte am vorbit și ne-am propus ce lucruri sa ne luam. Nimeni nu știe de scurta noastră excursie.

A venit și timpul sa plec. Ma voi întâlni cu n/p/t(numele prietenilor tai;pui ce nume dorești) la jumătatea drumului. După un drum destul de lung am ajuns. Suntem la intrarea /marginea pădurii. N/t (numele prietenul/prietenei tale) a promis că-și va aduce camera de filmat, dar a uitat-o;asta a spus el/ea.

Am intrat în pădure cu putina frica. După ceva N/t care este mai nebun de fel a început sa tipe. Păsările care mai erau/se aflau au început sa zboare, auzindu-se un urlet. Cu toți am luat-o la fuga. N/t s-a împiedicat și a căzut. Cu toții ne-am întors pt al ridica. Pana nu am ieșit din pădure nu ne-am oprit. Cu toate ca, nu s-a întâmplat nimic, m-am jurat ca, n-o sa mai intru fără vrun adult în pădure.

Sper ca, ți-am fost de ajutor

Explicație:

Pui ce titlu vrei.

De obicei n/t se folosește pt numele tău. Am pus n/t, deoarece nu am avut vro idee pt nume


alexandru45658: multumesc
anonimaaaa38: N-ai pentru ce
alexandru45658: ms pa
anonimaaaa38: bye
Alte întrebări interesante