Limba română, întrebare adresată de crinaboabesgmailcom, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text creativ folosind aceleași expresii și cuvinte de sprijin dai un titlu potrivit înviorată ploaie călduță sclipitoare mireasma îmbătătoare leagănă încântă curioase ​


crinaboabesgmailcom: da

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de karinavasile200773
15

Răspuns:

Cea mai frumoasa zi de vara

Era o zii calda de iulie. Eu si cu cea mai buna prietena a mea am pornit prin padure sa culegem ciuperci.

Amândurora ne placea sa ne plimbăm prin pădure. Era foarte frumos. Totul era verde si mireasma îmbătătoare a florilor ne facea sa ne simțim ca in rai.

In timp ce ne plimbam a inceput o ploaie călduță de vară. Am fugit repede ca sa nu ne ude ploaia. Mergeam repede pe carare in sus, crezand ca ne duce înapoi in sat. Noi tot fugeam si ploaia era si mai tare. La un moment dat am vazut o grota formatq in stâncă. Curioase am intrat in ea. Am aprins o lanterna si am stat acolo pana cand ploaia s-a oprit. Eu ma simțeam inviorată dupa acea ploaie. Dupa ce ploaia sa oprit am continuat plimarea linistite prin padure. Dupa acea ploaie pasarile au reaparut si ne încântau fin nou cu cantecul lor frumos.

La un moment dat am mers inapoi inspre casa, dar pe o alta carare. Cum tot mergeam am gasit un leagan agățat de doi copaci. Atunci mi-a venit sclipitoarea idee de a ne legăna in el. Dupa ce ne-am distrat un pic,ne-am continuat drumul inspre casa.

Ajunse acasa le-am povestit parintilor ce frumoasa plimbare am avut. A fost o zi minunată!


crinaboabesgmailcom: mmltt
crinaboabesgmailcom: ms
karinavasile200773: cu plăcere
karinavasile200773: sper ca te-am ajutat
crinaboabesgmailcom: da
Alte întrebări interesante