Limba română, întrebare adresată de anisiastanciu93, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text creativ folosind începutul sau finalul de mai jos​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de petrubugan
5

Intr-o zi doi copii s-au gândit sa se joace intr-o pădure îndepărtată unde locuiau 3 oameni ai pădurii.In timp ce copii mergeau pe o cărare de diamant,ei s-au întâlnit cu unul dintre omenii pădurii.Acel om al pădurii avea ochii colorați și aripi de pasare.Copii s-au speriat când l-au văzut,așa ca au luat-o la fuga în timp ce omul pădurii îi urmarea ca sa-i captureze intr-o cușcă de cristal.Intre timp copii au fost prinși și aruncați în cușca de cristal.Omul pădurii plănuia sa-i mute din cusca de cristal într-un vulcan.Dar după ce i-a luat pe copii din cusca,unul dintre copii a început sa se zbată din ghearele omului pădurii.El a reușit sa scape,dar celălalt copil nu a reușit.Copilul care a scăpat s-a dus în căutarea prietenului lui.El l-a găsit atârnând de o creanga deasupra vulcanului.El si-a ajutat prietenul înainte sa vina omul pădurii și sa-l mănânce.Ei au fugit cât de repede au putut,dar omul pădurii si-a dat seama ca nu mai era acolo.Asa ca s-a dus în căutarea lui.Intre timp copii au scăpat din pădurea cea îndepărtată și s-au întors acasă teferi.                                                        Asa am învățat cu toții ca prietenia este o comoara neprețuita.

 

     

     

Răspuns de narcisaandreea2020
5

Răspuns:

Vara trecută , o vara foarte frumoasă , am fost cu niste prieteni , Bianca , Marius , Călin și Mirel la râu sa facem un grătar și să ne bălăcim în apă .

Când am ajuns peisajul era superb , glasul păsărilor este divin , parcă inca-l aud , râul curgea lin , totul era foarte frumos !

După ce am făcut grătarul , am mâncat și ne-am dus să înotăm , alături de mici peștișori și mormolocii . Când deodată ceva sa întâmplat ceva cu Mirel , îl mușcase un șarpe . Noi sperați am fugit din apa . Dar Bianca a rămas să-l scoată din apa pe Mirel . Noi eram panicați , dar Bianca era calmă și a știut ce trebuie să facă .

Așa am învățat cu toții că prietenia este o comoară neprețuită !

Sper că îți place ! Succes !!

Alte întrebări interesante