Limba română, întrebare adresată de Pinklolipop, 8 ani în urmă

Alcatuieste un text creativ, folosind inceputul sau finalul de mai jos.

Repede va rog!​

Anexe:

Pinklolipop: Doar una dintre ele daca se poate!
ralucagabrielameraru: ???

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ralucagabrielameraru
0

Răspuns:

În vacanța de vara eu si prietenele mele , Corina și Beatris am fost în pădure pentru a culege niște floti pt a face coronițe.Am decis sa ne despartim șica Beatris sa culeagăflori albastre , Corina floti galbene , iar eu glorile albe.

Zis și făcut , peste câteva min. Corina a venit în același loc de unde a plecat ,la fel si Beatris , dar eu mă pierdusem.Cele două fete m-au cautat pana la ora 18 dar în zadar eu eram într-o parte a pădurii ele in cealalta , ele au decis sa sune la numarul de urgență 112 , și au chemat poliția pentru a ma cauta.

Pe la ora 19 politistii m-au gasit și așa am învățat cu toatele ca prietenia este o comoară nepretuita.


Pinklolipop: Cum adica? Nu erau prietene sau cum?
Pinklolipop: ca asa inteleg eu
ralucagabrielameraru: Pai spune cu totii trb sa fie mai mult de 2 , gen cum am pus eu
Răspuns de lenutadandui52
3

Răspuns:

într-o zi de vara mă intâlnesc cu Emma ,suntem prietene de la grădiniță și împărțim totul mereu, deși ea îmi este prietenă...nu prea cred in prietenia reala . Ca aceea când îți spui secretele celei sau celui mai bun prieten în care ai încredere totală .

După ce am stat de vorbă, am decis să ne plimbăm prin fața școlii, acolo dăm de Mario , cel mai rău băiat din școală care este cu un an mai mare ca mine. El a început să se ia de mine si de Emma , nu stiu de ce dar stiu ca are ceva cu noi din clasa |V-a de când i-am scăpat penarul pe jos și Emma mi-a luat apărarea. Si tot ea e cea care imi ia apărarea si acum , incep sa simt ca ea nu este ca toți copii cu care stau de vorbă in curtea școlii, este diferita dar într-un sens bun.

De atunci ni-am promis ca vom fii cele mai bune prietene și ca vom fii in preuna mereu .Așa am aflat cu toții că prietenia este o comoară neprețuita

Explicație:

Sper ca te-am ajutat , MULT succes

Alte întrebări interesante